Gemeentes

Heeft uw gemeente grootschalig onderzoek nodig voor het soortenmanagementplan? Dan ben je bij Gaia aan het juiste adres. Wij zijn in staat om iedere gemeente in Nederland te voorzien van ecologische onderzoeken. Dit kunnen wij dankzij ons flexibele en opschaalbare veldwerkteam. Door onze eigen software. En met behulp van onze intelligente planningstool.

Bij Gaia staat communicatie en nauwkeurigheid voorop en denken we graag mee aan een duurzame oplossing voor ieder ecologisch probleem in uw gemeente.

Kwaliteitsgarantie

Eigen software

Altijd controle senior ecoloog

Uitgestippelde routes

Uitgebreide selectie & opleidingsprocedure

Alle observaties met beeld en geluid

Realtime resultaten

Kwaliteitsgarantie

Eigen software

Altijd controle senior ecoloog

Uitgestippelde routes

Uitgebreide selectie & opleidingsprocedure

Alle observaties met beeld en geluid

Realtime resultaten

Flexibel

Gaia werkt met een veldwerkteam dat we kunnen opschalen wanneer opdrachten tijdig aangeleverd worden. Indien we opdrachten uiterlijk 15 november binnen krijgen kunnen wij snel schakelen. Onze veldwerkers worden regionaal geworven en zijn dus ook door het hele land inzetbaar.

Gaia verzorgt uitgebreide trainingen om de veldwerkers klaar te stomen voor het echte werk. We bieden verschillende trainingsmogelijkheden aan waardoor we kunnen voldoen aan alle eisen die gesteld worden aan vleermuisonderzoekers.

Planningstool

Wij werken met een intelligente planningstool die rekening houdt met alle variabelen, zoals;

  1. De tijd en plaats van het onderzoek
  2. Beschikbaarheid van veldwerkers
  3. Tijd tussen de onderzoeken

Hierdoor kan een groot team aangestuurd worden om onjuiste onderzoeken te voorkomen. Bovendien kan er bij slechte weersomstandigheden snel geschakeld worden om nieuwe onderzoeken in te plannen. Iets wat in een land als Nederland van groot belang is.

Klantenportal

Alle data sluit aan op het systeem dat bij jou past. Daarnaast zal het mogelijk zijn om projecten in realtime te volgen. Dan weet je wanneer onderzoeken worden uitgevoerd, wie erheen gaan en kan je live de resultaten zien.

Via onze portal hebben opdrachtgevers volledig inzicht in onderzoeksgebieden, bijbehorende adressen, lopende activiteiten en real-time onderzoeksresultaten. Hiermee minimaliseren we communicatiefouten en stellen we klanten in staat om de voortgang van de onderzoeken nauwkeurig te volgen, waardoor we gezamenlijk ruis en misverstanden vermijden.

Contact

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Email*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.